FHB Bank Főoldal
Nyomtatási nézet

Bemutatkozás

Az FHB Ingatlan Zrt.-t 2006-ban alapította az FHB Bankcsoport, mely a magyarországi jelzáloghitelezési piac legrégibb szereplője. Cégünk a hazai ingatlanpiacon kezdetben a lakóingatlanok értékbecslési szolgáltatási tevékenységére fókuszált, de napjainkban már bármelyik kategóriába tartozó ingatlantípus értékelését - termőföldek, erdőállományok, ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági telephelyek, fejlesztési területek stb. - vállaljuk. 

Az FHB Ingatlan Zrt. az elmúlt években kialakított egy olyan fedezetértékelést támogató rendszert, mely amellett, hogy tartalmazza az FHB e téren több mint 10 éves fennállása alatt összegyűjtött tudásbázisát, kiválóan alkalmas az értékelési szakvélemények és azok dokumentumainak a nyilvántartására, valamint az értékelési folyamat kontrollált nyomon követésére a megrendeléstől az elkészült szakvélemény átadásáig. 

A korszerű informatikai rendszer és az országos hálózat lehetővé teszi, hogy az értékelést a lehető legrövidebb időn belül elkészítsük, és annak végeredményét megrendelőinknek elektronikus formában átadjuk.

Az FHB Ingatlan Zrt. több mint 70 céggel áll megbízási szerződésben, így értékbecslői hálózata a teljes országra kiterjed. Megyénként 2-5 értékbecslő cég áll rendelkezésre a munka ellátásra. A területi lefedettség biztosítja a megfelelő szakmai hozzáértést és a piaci rálátást, valamint a piac változásainak folyamatos nyomon követését.

Az FHB Ingatlan Zrt. szigorúan bizalmasan, külön kezeli az összes adatot, ugyanakkor a beérkező anyagok ellenőrzése kapcsán felhasználja a nála meglévő több milliós tételszámú tranzakciós összehasonlító adatbázist, ezzel is növelve az értékbecslés megbízhatóságát, pontosságát.


Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

06 1 452 7974

Bankfiók és ATM kereső

Ingatlanközvetítési szolgáltatások

Indítsa el online ingatlanközvetítési megbízását, és eladásra kínált ingatlanját akár csupán 2,5% + Áfa közvetítői jutalékért értékesítjük!

Részletek