FHB Bank Főoldal
Nyomtatási nézet

24 órás értékbecslés

Amennyiben költséghatékonyan és rövid határidőn belül szeretné tájékoztató jelleggel megtudni ingatlanának megközelítő forgalmi értékét, válassza 24 órás értékbecslési szolgáltatásunkat!

Ebben az esetben nincs helyszíni szemle – ingatlanszakértőnk desk-top módszerrel, az Ön által megadott paraméterek figyelembevételével, társaságunk több mint 4 millió adatot tartalmazó tranzakciós (és folyamatosan frissülő) adatbázisának segítségével állapítja meg ingatlanának megközelítő forgalmi értékét. Társaságunk a 24 órás, helyszíni szemle nélküli értékbecslés becslési pontosságát +/-15 %-ban határozza meg, amennyiben az ügyfél által megadott adatok megfelelnek a valóságnak.

Felhívjuk azonban szíves figyelmét, hogy a Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK – szocpol) igénylése esetén ez az értékbecslési mód nem megfelelő, mivel a CSOK bírálatához szükséges speciális adatokat nem tartalmazza. Helyette a CSOK kérelem leadásával egyidejűleg a bankfiókban rendelheti meg a szükséges értékbecslést.

Online megrendelőnk segítségével néhány perc alatt megrendelheti szolgáltatásunkat!

  • Kollégáink e-mailben visszaigazolást küldenek Önnek a megrendelésről, a pontos fizetési információkkal együtt.
  • A sikeres befizetést követően szakértőink 24 órán belül, elektronikus formában küldik el Önnek az értékbecslést.


A fentiek alapján elkészített megközelítő értéket adó értékbecslés – figyelemmel az elkészítés módszerére és az ügyfél által szolgáltatott adatok ellenőrzés nélküli elfogadására –kizárólag tájékoztató jellegű, így az adásvételi, bérleti szerződésekhez, hivatalos és egyéb eljárásokhoz való felhasználásra csak korlátozottan alkalmas. Ennek megfelelően az FHB Ingatlan Zrt. a tájékoztatáson kívüli felhasználásért, és az ebből eredő esetleges károkért nem vállal felelősséget.

A 24 órás, egyszerűsített értékbecslés díjszabása: (A feltüntetett árak az Áfát* nem tartalmazzák!)

panel lakás lakás
4.250 Ft 4.250 Ft

 

Megrendelés feladása

 

 

A 24 órás értékbecslés a hitelezéstől független, önálló szolgáltatás, amelyet mindazon Ügyfeleink igénybe vehetnek, akik bármely célból szeretnék ingatlanuk megközelítő, forgalmi értékét megbecsültetni.

*2012. január 1-jétől alkalmazott áfakulcs 27 %

Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

06 1 452 7974

Bankfiók és ATM kereső

Ingatlanközvetítési szolgáltatások

Indítsa el online ingatlanközvetítési megbízását, és eladásra kínált ingatlanját akár csupán 2,5% + Áfa közvetítői jutalékért értékesítjük!

Részletek