FHB Bank Főoldal
Nyomtatási nézet

Önálló ingatlan értékbecslés

Ingatlan értékbecslés szolgáltatásunkat néhány kattintással, egyszerűen, gyorsan megrendelheti!

Az értékbecslést ingatlanszakértőink minimális dokumentációs igénnyel végzik, az FHB Ingatlan Zrt. országos lefedettsége a gyors munkavégzés mellett pedig biztosítja, hogy kiküldött szakértőnk a helyi ingatlanpiac naprakész ismereteivel rendelkezik.

Online értékbecslési szolgáltatást csak kész állapotú (építés-bővítéssel nem érintett) ingatlanok esetében lehet igénybe venni!

Felhívjuk továbbá szíves figyelmét, hogy a Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK – szocpol) igénylése esetén ez az értékbecslési mód nem megfelelő, mivel a CSOK bírálatához szükséges speciális adatokat nem tartalmazza. Helyette a CSOK kérelem leadásával egyidejűleg a bankfiókban rendelheti meg a szükséges értékbecslést.

Megrendelőnk segítségével néhány perc alatt megrendelheti szolgáltatásunkat!

  • A megrendelés kitöltése után az ingatlan paraméterének függvényében azonnal tájékoztatjuk az értékbecslés elkészítésének díjáról.
  • A sikeres befizetést követően szakértőink a megrendelést követő 24 órán belül egyeztetik Önnel a helyszíni szemle időpontját.
  • Amennyiben a megrendelést követő 72 órán belül a helyszíni szemle elvégezhető, Ön a megrendelést követő 4 munkanapon belül megkapja az értékelési szakvéleményt elektronikus formában.

Az értékbecslés díját akár vissza is térítjük!

Értékbecslés díjszabás online megrendelés esetén (A feltüntetett árak bruttó árak az Áfa*mértékét tartalmazzák!):

Panel lakás Lakás Családi ház Egyéb ingatlan típus
40 000 Ft 40 000 Ft 40 000 Ft egyedi díjszabás


Amennyiben több ingatlanhoz rendel értékbecslést, kedvezményeket tudunk biztosítani Önnek. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Ha az értékbecslést követő egy éven belül az FHB-tól lakossági jelzáloghitelt vagy pénzügyi lízinget igényel az értékelt ingatlan fedezete mellett, a hitel/pénzügyi lízing folyósításakor a korábban elkészített Értékelési Szakvélemény elfogadása révén 30.000 Ft kedvezményt biztosítunk, amelyet az FHB Bank Zrt.-nél vezetett bankszámláján írunk jóvá.

Megrendelés feladása

 

 

Az Önálló Ingatlan Értékbecslés a hitelezéstől független, önálló szolgáltatás, amelyet mindazon Ügyfeleink igénybe vehetnek, akik bármely célból szeretnék ingatlanuk értékét felbecsültetni. Szolgáltatásunkat nem csak hitelfelvétel iránt érdeklődő Ügyfeleink, hanem bárki igénybe veheti.

A fióki megrendeléssel kapcsolatos részletekért kattintson.

*2012. január 1-jétől alkalmazott áfakulcs 27 %

A(z) Önálló ingatlan értékbecslés az FHB Jelzálogbank Nyrt terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

06 1 452 7974

Bankfiók és ATM kereső

Ingatlanközvetítési szolgáltatások

Indítsa el online ingatlanközvetítési megbízását, és eladásra kínált ingatlanját akár csupán 2,5% + Áfa közvetítői jutalékért értékesítjük!

Részletek